nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieën
0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...
Snowtube ijsbeer slee
€ 24,95

Prijs per stuk

Opblaasbare sneeuw slee
€ 24,95

Prijs per stuk

Opblaasbare sneeuwscooter
€ 24,95

Prijs per stuk

Snowtube pinguïn slee
€ 24,95

Prijs per stuk

Beleef veel sneeuwpret met snowtubes

 
Dat het winter is wil natuurlijk niet zeggen dat je buiten geen plezier kunt beleven. Zodra de sneeuw naar beneden begint te dwarrelen kun jij gauw je snowtube erbij pakken en naar buiten gaan om je urenlang te vermaken! Glij met de snowtube van een heuvel en doe met je vrienden en wedstrijdje wie er als eerst beneden is. Zo veel spannender en leuker dan het sleeën op een gewone slee! De snowtubes in ons assortiment zien er ook nog eens heel leuk uit, namelijk in de vorm van een dier.  
 

Op wintersport met een opblaasbare artikelen

 
Als je op wintersport gaat wil je natuurlijk zoveel mogelijk avontuur beleven in de bergen. Uiteraard kan dat op ski’s of met een snowboard, maar soms is dat voor kinderen nog te lastig. Gelukkig zijn er voor kinderen hele leuke opblaasbare artikelen waarmee ze zich urenlang kunnen vermaken. Zo hebben we bijvoorbeeld een hele coole opblaasbare sneeuw slee. De slee heeft plek voor twee kinderen. Zo kunnen ze samen lekker snel de berg af glijden!
 

Goede kwaliteit opblaasbare artikelen voor een lage prijs

 
Je hoeft niet te vrezen dat de opblaasbare artikelen voor in de sneeuw niet lang mee gaan. Deze artikelen zijn namelijk gemaakt van kou bestendig vinyl en zijn bestand tegen scheuren. Het is logisch dat je met deze artikelen niet over scherpe randen kunt gaan, maar al met al kunnen we concluderen dat de snowtubes, sleeën en sneeuwscooters van goede kwaliteit zijn!

Houdt je niet zo van de sneeuw en lig jij liever lekker in de zon, op het water, op een luchtbed? Kijk dan eens bij de categorie ‘opblaasbare artikelen’. Hier vind je opblaasbare luchtbedden, zwembaden, speelgoed en nog veel meer leuke opblaasbare artikelen waarmee jij je goed kunt vermaken op zomerse dagen!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de cookieverklaring.