nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Weergave:
 


Bezig met laden...
Opblaascijfer 0
€ 1,50

Prijs per stuk

Opblaascijfer 1
€ 1,50

Prijs per stuk

Opblaascijfer 2
€ 1,50

Prijs per stuk

Opblaascijfer 3
€ 1,50

Prijs per stuk

Opblaascijfer 4
€ 1,50

Prijs per stuk

Opblaascijfer 5
€ 1,50

Prijs per stuk

Opblaascijfer 6
€ 1,50

Prijs per stuk

Opblaascijfer 7
€ 1,50

Prijs per stuk

Opblaascijfer 8
€ 1,50

Prijs per stuk

Opblaascijfer 9
€ 1,50

Prijs per stuk

Versier de feestlocatie met opblaas cijfers


Word je bijna 30 jaar en vier je een feestje? Of wordt je moeder 50, je buurman 75 of je dochter 16 en organiseer jij een (surprise) party? Dan is het natuurlijk leuk om de feestlocatie te versieren met opblaas cijfers en het er gezellig uit te laten zien. Vooral bij een speciale leeftijd, zoals 1, 16, 18, 25, 30, 50, 65 ,75 of misschien wel 100 jaar is het leuk om deze opblaas cijfers op te hangen. Alle gasten zien meteen de behaalde leeftijd van de jarige en door de vrolijke kleuren ziet de ruimte er nog feestelijker uit! Het is een eenvoudige decoratie, je hoeft het cijfer alleen maar op te blazen en op te hangen.
 

Opblaas cijfers in verschillende varianten verkrijgbaar


Alle cijfers zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, geel, blauw, groen, rood en oranje. De cijfers zijn 35 cm hoog en de breedte is verschillend per cijfer. De cijfers zijn gemaakt van een stevig materiaal en ze zijn makkelijk meerdere malen te hergebruiken, dus is de 50e verjaardag van je vader voorbij, dan kun je de cijfers opbergen en ze weer tevoorschijn halen wanneer bijvoorbeeld je moeder 50 wordt.
 

Opblaas cijfers met opblaas letters combineren


De opblaas cijfers zijn ook heel leuk te gebruiken in combinatie met de opblaas letters. Wordt je zoontje 3 jaar, denk dan bijvoorbeeld aan de letters van het woord HOERA SAM IS 3 JAAR, de 3 kun je als cijfer leuk combineren met deze letters. Je kunt er voor kiezen om alle letters en cijfers in dezelfde kleur te bestellen, het is echter nog veel leuker om juist allemaal verschillende kleuren te kiezen voor een vrolijk resultaat!
 
Als jij je bestelling op werkdagen voor 16.00 uur plaatst en betaalt, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verwerkt en in 98% van alle gevallen wordt het pakket de volgende dag al bij je afgeleverd!

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de cookieverklaring.