nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Weergave:
 


Bezig met laden...
-20%
Baby zwemband flamingo
Baby zwemband flamingo
€ 24,95 € 19,95

Prijs per stuk

-40%
Baby zwemband unicorn geel
Baby zwemband unicorn geel
€ 24,95 € 14,95

Prijs per stuk

-40%
Opblaasbare eenhoorn unicorn baby blauw
Opblaasbare eenhoorn unicorn baby blauw
€ 24,95 € 14,95

Prijs per stuk

Opblaasbare eenhoorn unicorn baby wit
€ 24,95

Prijs per stuk

-29%
Zwemband my baby float doorsnee 70cm
Zwemband my baby float doorsnee 70cm
€ 6,99 € 4,99

Prijs per stuk

Baby Zwemband kopen?
 

Het is zomer en je ziet jezelf al heerlijk op zee of in het zwembad liggen. Natuurlijk wil je dat je baby ook net zoveel plezier aan de vakantie zal gaan beleven als jij. Daarom heeft een vakantie met kleine kinderen altijd een flinke voorbereiding nodig. Natuurlijk kun je als ouder je kleintje zelf vasthouden als je in het water bent, maar heb je wel eens gedacht aan een babyfloat? Een baby float is een zwemband speciaal voor baby's. De zwemring is zo gemaakt dat de baby als het ware in de baby zwemband blijft zitten. Zijn of haar beentjes zijn wel vrij om te bewegen in het water. Dus jouw kindje kan met een baby zwembandje heerlijk met zijn of haar beentjes in het water trappelen terwijl hij of zij veilig in de opblaasbare band zit.
 

Baby zwemband flamingo of eenhoorn kopen?
 

De voordeligste babyfloat is het gele exemplaar. Maar leuker zijn de zwembanden in de flamingo of eenhoorn vorm. Want ja het oog wil ook wat en zo kun je wel de leukste vakantie foto's schieten. Verder verkopen we voor baby's en kleine kinderen ook kleine zwembanden en opblaasbandjes voor om de armen. Blijf wel altijd in de buurt van je kindje. Want ook al zijn de opblaasbare artikelen veilig, er kan toch altijd iets onverwachts gebeuren waardoor er toch een onveilige situatie kan ontstaan. 


Baby zwembad voor de kleintjes


Naast baby zwembandjes hebben wij ook nog hele leuke opblaas zwembadjes. Ondiepe opblaasbadjes in de vorm van een paddestoel en zelfs met dakje zodat de zon niet op de huid van jouw kleintje kan branden. Voor peuters en kleuters vind je iets diepere zwembaden. Eenvoudige modellen maar ook hele leuke opblaaszwembad modellen met glijbaan of met water sproeiers. Verder hebben we ook nog leuk opblaas speelgoed voor in het water!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de cookieverklaring.